Workshops

 • Zaterdag 14 oktober 2023; 10-16 uur
  Heb je zin om er een dagje helemaal uit te zijn en op een ambachtelijke manier een mandje te maken? Kom dan op zaterdag 14 oktober vlechten met wilgentenen bij de Rode Schuur in Noordwijk, een unieke plek in de Randstad!
  Wij maken met dunne flexibele wilgentenen een broodmandje. Want wat is er leuker om straks in een zelfgemaakt mandje thuis broodjes te serveren?
  De kosten: 75 euro, we vlechten van 10-16 uur, inclusief koffie/thee en een soepje voor bij de zelf meegebrachte lunch. Inclusief materiaal en gebruik van gereedschap. Maximaal 5 deelnemers. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan: danielle(@)atelierkolodej.com
 • Vrijdag 17 november 2023; 9-15 uur
  Op zoek naar een duurzaam alternatief voor de kerstboom, en hou je er bovendien van iets met je handen te maken: dan heb je de oplossing gevonden!
  Op vrijdag 17 november maken van wilgentenen een alternatieve kerstboom, wederom in de Rode Schuur in Noordwijk.
  De kosten: 85 euro, we vlechten van 9-15 uur, inclusief koffie/thee en een soepje voor bij de zelf meegebrachte lunch. Inclusief materiaal en gebruik van gereedschap. Maximaal 5 deelnemers. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan: danielle(@)atelierkolodej.com

Meer informatie: https://derodeschuur.com/workshops/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *